Home
Menu
Zoeken Annuleer

               

Welkom op Bargerpaske

         

Wanneer u nieuwsgierig bent naar ons onderwijs, de sfeer wil proeven en geheel vrijblijvend informatie wenst, Annemieke Weijsters, de directeur, geeft u met alle plezier een rondleiding en neemt graag de tijd voor een kennismakingsgesprek. U bent van harte welkom.
               
Voor een afspraak kunt u contact opnemen via de mail: directie_
bargerpaske@sopow.nl of telefonisch: 0543-516539.
               
Nieuwe leerlingen kunnen elke dag aangemeld worden. De aanmeldformulieren kunt u opvragen bij Annemieke Weijsters, de directeur, of de administratie.
       
Ook zijn de aanmeldformulieren via deze link te vinden:
Aanmeldformulieren Obs Bargerpaske
         
H:\Documents\DSC00818.JPG

Formulieren ‘medicijngebruik’ en ‘medisch handelen’

Leerlingen krijgen soms medicijnen voorgeschreven, die ze onder schooltijd moeten innemen. Ook kan het voorkomen dat een leerkracht gevraagd wordt (eenvoudige) medische handelingen te verrichten. In het protocol ‘Medicijn gebruik en medisch handelen’ staat hoe wij hiermee omgaan. In alle gevallen moeten de ouders schriftelijk toestemming geven. Vandaar dat we hier het Protocol Medicijngebruik en Medisch handelen hebben opgenomen. In het geval dat u wilt dat een leraar medicijnen verstrekt aan een leerling of een medische handeling uitvoert, vragen we u het betreffende formulier volledig in te vullen en aan de directie of aan de leerkracht af te geven.